Lördag

Igår tänkte jag att nä, fy för att vara bakisdeppig! och sen tänkte jag, vad löser inte bakisdepp om inte mer alkohol? En enkel lösning på ett jobbigt problem så jag cyklade till böleäng och altanförfestade.

På förfesten fanns en gammal sörforsspelare som fyllde år, var kanske en av dom sista personerna jag hade tippat att jag skulle hamna på samma ställe som men roligt att återse gamla ansikten! + kul med födelsedagsfirande och tomtebloss.

Sen cyklade vi till ålidhem för lokals smygpremiär. Vi var där alldeles för tidigt för att alla i sällskapet skulle komma in men vi konstaterade att renoveringen blev bra, tog en öl eller två och efter en stund började folk ramla in. Tråkigt att bara halva stället var öppet men det finns inget ställe i Umeå som har lika varierade gäster som lokal. Inget besök är det andra likt och man får alltid träffa och prata med nya människor, ofta från andra länder, och det är ju himla roligt!
 
Vaknade imorse efter fyra timmars sömn, bakis och oförmögen att somna om. Blev jävligt less och tog några fula bilder på mig själv. Bakisheten gick dock snabbt över och jag är relativt pigg(???) nu. Är också väldigt nöjd över att det är Söndag och att jag ska få vara nykter och träna i minst fem dagar innan det drar igång igen. Ibland förvånar jag mig själv.
| | Kommentera |
Upp