Sommar

Även fast det inte var mycket sol eller värme var det ju ändå sommar i år. Jag jobbade 50 procent, drack kaffe hemma hos tina mest hela tiden eller var på krogen och drack briska granatäpple. Det var kanske den minst händelserika sommaren jag haft under mina 22 år; vilket i sig kanske är ganska händelserikt ändå.

Marcus lillasyster var och hälsade på, de ramlade och hade sönder Marcus cykel eftersom de båda inte fattar att man ska vara rädd för att cykla snabbt och sitta på konstiga ställen på cykeln. 
Annars åt vi umeås godaste restaurangmat dvs. invitos pizza <3 och var på umelagun och frös nå så jävulskt.

Anja bjöd på pannkaksbrunch en dag då jag var bakfull. Blev väckt av att Anja ringde och undrade vart jag var, kastade på mig en klänning och rullade ner för backen till lägenheten där Anja bor där det fanns hemmagjord sylt, pannkakor och kompisar. Skulle nog kunna säga att det var sommarens bästa uppvaknande. Åt några pannkakor för mycket, myste i soffan, snackade skit och hade det bäst. 

Ibland var världens sötaste hundvalp hemma hos Tina och jag och Tina fick agera hundföräldrar. Vi kom fram till att det var väldigt energikrävande men också väldigt fint. Trots att de kissar inne och bits och så finns det ju inget bättre än när bebisdjur somnar i ens famn. 

Drog ut en visdomstand som värkte och gjorde så jag inte kunde äta mat på ena sidan av munnen. Tyckte att det var det största som hänt och överdrev ögonblicket en hel del, tänker spara tanden för alltid i alla fall.

En dag då jag och Marcus skulle ha dejtdag råkade vi stöta på Ronja och Charlie och hade en fantastisk dubbeldejtdag istället. Drack kaffe vid älven, spelade minigolf på hedlunda och avslutade med att grilla korv vid kyrkudden.
 
Ps. Jag vann minigolfen.

En annan dag köpte jag och Marcus lösgodis, byggde en koja och hade sleepover ute på balkongen. Det var lite för kallt, även fast vi hade munderat upp med tjocksockar, lager på lager och mössor, men också jättemysigt.

Avslutade sommaren med att åka till Brännlandsberget och hoppa från klippor. ÄLSKAR landet, det är så otroligt mysigt och harmoniskt. Hade femtonåriga Ida, som åkte moppe i minst en timme varje dag för att komma bort från denna plats där det verkligen inte hände något av värde, hört mig säga det så hade hon suckat och himlat med ögonen.
| |
#1 - - Johanna:

hihi har kollat på ditt nya kollage förut och varit ledsen för att jag inte varit med. inser nu att det är jag på tredje bilden? har du bytt bilder? har jag varit blind förut? hoppas jag bara för mycket att det ska va jag? ser precis ut som mitt ansikte i sånna glajjer och jag har en tröja som ser ut sådär... så många frågor haha <3 saknar dig :*

Svar: haha sötis! Jaaa det är du ju, och den var där innan också! Du är blind:) Saknar dig också gullo:*
Ida

Upp