Två höstfester

En kväll i höstas hände något så sällsynt som att vi lyckades få ihop en utekväll med tjejerna. Anja gjorde hotshots till alla närvarande, vi satt och samtalade om hur man ska sminka sig för att framhäva ansiktet utan att se cirkusmålad ut, någon vän lättade på hjärtat om något som legat och skavt mellan oss och kramade ut allt, en annan vän följde med ut på en cigg och berättade om sina rädslor i livet, en tredje höll ett underbart dansuppträdande osv. Det var en sån där magisk kväll som får en att smärta lite av kärlek när man tänker tillbaka på den.
 
Två av dom fastnade iallafall på bild!
 
En annan kväll var jag på födelsedagsfest för Ronja där temat var american highschool. Alla samlades i Ronja och Charlies lilla etta utklädda till gothare, amerikanska fotbollsspelare, geeks osv. Josefin var utklädd till class president och förde en valkampanj med plancher och knappar att sätta på tröjan med fula bilder på henne och texten "vote for Josefin". Det var fantastiskt. Jag själv var utklädd till cheerleader, en roll som jag trivdes otroligt bra med. Peppade folk och gjorde dansnummer med mina pompoms, som förövrigt var guld att ha på dansgolvet på lokal där vi senare fortsatte kvällen.
 
Ronja var väldigt övertygande och närmast obehaglig. 
 
Josefins pojkvän var utklädd till vaktmästare så de lajvade en hemlig smygromans mellan class president och janitor. 
 
Och så var det ju lite geeks och så, älskar alla obekväma geekleenden som fastnade på bild den här kvällen. 
 
Tror att dessa två var något slags kärlekspar, med en jock och en cheerleader. Anette ser iallafall otroligt förälskad ut. 
 
| |
Upp