Påsk

På skärtorsdagen jobbade jag och lät barnen påskmåla mig, på hakan har jag ett hjärta och det i pannan är en blomma för den som inte ser. Till höger är en hackspett jag fotade på hemvägen som får agera utfyllnad för att bilden till vänster är för liten för att läggas upp själv. Nu vet ni. 

Som kontrast till dagens påskfirande drogs jag med ut på lokal på kvällen med västangrapparna.

Det var kareokekväll och jag sjöng för första gången på krogen även fast jag lovat mig att jag aldrig skulle. Skämde förmodligen ut mig men det gör mig ingenting för jag kommer inte ihåg det.

Dagen efter njöt jag av påsksolen i sörfors. Min katt gick frivilligt ut genom dörren och jag stod och gapade och var tvungen att fota. Om något är detta ett vårtecken! Hon hatar nämligen allting som är jobbigt och är inte utomhus förrän det är väder för henne att förflytta sitt eviga vilande som hon annars gör inne till något som är minst lika varmt och skönt utomhus.

Senare kom my och hämtade mig tillbaka till stan för förfest hemma hos Tina. Kul med saknade vänner! Känns som att jag har fler vänner jag saknar än som jag faktiskt får träffa så mycket som jag vill nu för tiden.

Vi åkte på lokal och hade det bra. Jag tog väldigt tråkiga bilder den här kvällen men det var kul jag lovar!
 
Sen vilade jag mig igenom den resterande påskledigheten(har jag för mig? Kommer inte ihåg). Kommer ihåg att det var otroligt skönt med lite paus i jobbet iallafall. För även fast mitt jobb är bäst så får jag aldrig sova och det är så himla jobbigt att aldrig vara utsövd. Kan inte skylla på någon annan än mig själv dock, det är synd. 
| |
Upp