Brännbollsyran 2016

 
 
 
 
 
 
Alltså, om man hade vart religiös hade man väl ändå trott på brännbollsyran? Rörigt förslag men denna våriga helg lyckas alltid pricka fullträff i högst lyckorus, minst ångest och mest tilltro till mänskilgheten! och vad kan vara mer religiöst än så? Jag tog mig an årets yra med en fet förkylning och massor av oprovocerad stress. Hade gått och ältat att jag skulle må dåligt och behöva åka hem och missa alltihop men när det väl drog igång så släppte bara allt och helgen blev ett halleluja moment som alltid. Bästisar, solsken, fantastiska(!!!) musikupplevelser(gråter typ alltid på koncert pga blir så rörd) samhörighet och känslan av att allt bara precis har börjat. 
| | Kommentera |

Bloggy

 
Kära blogg, ständiga ångest och eviga kärlek. Alltså; jag vill ju verkligen skriva här, vet bara inte riktigt hur jag ska placera in det i min vardag. Har inte vart inloggad på evigheter men inser till min stora förvåning att det ändå är människor som läser?? Fler än en per dag till och med! Känns ju hemskt men hoppas att ni ser er omkring i arkivet eller något annat och inte klickar in för att läsa nya inlägg hela tiden bara för att mötas av en evig besvikelse.
 
Det här är iallafall lägesuppdateringen för den som undrar. Det finns en vilja, det finns ett hopp. Jag ska iallafall försöka posta lite bilder så att dom ligger här, den dagen man undrar vad man har gjort av livet. Har ju en hel del att ta igen. 
 
 
En selfie på två härliga personer
 
| | Kommentera |
Upp