nyårsafton kan man väl säga

Jag är lite besviken på mig själv eftersom jag lovat att jag skulle vara mer aktiv på bloggen, men det är svårt ska ni veta! Väldigt svårt!
För att uppdatera lite så måste jag få berätta att jag var och åkte skridskor i...förrgår? Jag har ingen koll på dagarna längre! Det var iallafall jättemysigt men jag märkte att hela skridskokänslan var borta när jag stapplade mig fram på isen men efter ett tag fungerade motoriken bättre. Jag ramlade dock en, eller kanske två gånger men det var bara för att jag tränade på svåra saker som baklänges översteg.

Som vanligt har det inte trängt in i mitt huvud att det är en speciell dag idag men det kommer väl. Senare ikväll ska jag och fira nyårsafton hos emelie vilket ska bli mycket trevligt:)
Igår upptäckte jag dock att jag inte har fixat någon underbar liten nyårsklänning än och att det inte finns så mycket mer tid att spela på. Jag får väl använda mig av det jag har och en gnutta fantasi antar jag. Jag hoppas jag blir insläppt iallafall:)

Jag är så himla less på alla dessa tomtar och julbelysningar, julen är över people! Get over it!
Varför kan man inte städa bort allt detta typ dagen efter jul så man slipper bli arg på alla små söta tomtar och så man kanske får behålla julkärleken tills nästa år?

 
Allmänt | | Kommentera |

28 december

hej hopp!
stadsresan löste sig, Hanna följde mjg istället:)
Det är helt sjukt hur mycket folk det är på rean! köerna och alla armbågande ivriga tjejer, det är utmattande!
Jag och Hanna hittade ett presentkort på golvet på Gina Tricot! Vi blev rätt glada när vi gick ner till kicks och tanten i kassan sa att det var 400kr på kortet. Nu har jag dock bara 50kr kvar av min halva. Spenderade resten på ett puder, en svamp och en rengöringsgel som ägde:)!
Inatt sov sebbe hos mig, vi for och åkte bob i sörfors pulkbacke och jag kände att vi var ganska söta.
När vi kom in blev jag hur trött som helst! Jag förstår inte vad som händer med min kropp, jag orkar ingenting längre!
Förlåt för att jag var trött och gnällig sebbe.

Ikväll ska jag på träning men det är typ fem som har anmält sig så vi får väl se hur det går, jag behöver det iallafall!
Allmänt | | Kommentera |

blé

Idag är det annandag jul, en helt vanlig dag i vårt lilla svenneland.
Egentligen tänkte jag kasta mig in i mellandagsrean nu på morgonen men min shoppingpartner(Anja) blev sjuk så jag klev upp klockan åtta i onödan...drygt men krya på dig Anja!:)
Nu sitter jag här färdig för stadsfärd och har ingenting att göra. Hoppas jag slipper sitta hemma och vara misslyckad hela dagen för det orkar jag verkligen inte.Till minne av Anja Englund (mycket gammal bild!)
Allmänt | | Kommentera |
Upp