Have no fear, Johanna is here

Igår bjöd Emelie in oss till häng hos henne och en överraskning som skulle vara helt fantastisk. Funderade väldigt mycket över vad det kunde vara för någonting men kom inte ens i närheten av svaret, Johanna är på besök!!! Helt plötsligt stod hon bara i rummet och det tog mig minst en minut att förstå att hon verkligen var där, det blev en krock i mitt huvud eftersom jag var så säker på att hon var i London. Blev väldi väldi glad iallafall och jag ska försöka ta vara på henne så mycket som möjligt trots jobb och julhets.


JoHaNNaaa!!! Marika uttrycker vår förvirring rätt bra på bilden.


Sen tog vi fina bilder med marikas mobil

...och så drog vi på scharinska och lyssnade på lite musik och så. Kändes lite deppigt att  inte kunna dricka öl men lite roligare att anledningen var att jag skulle köra hem för jag har körkort!! Kommer ta ett tag innan jag vänjer mig vid det. Bilderna har jag tagit från Michelle, Marika och Anettes instagram.
 
Idag har jag vart på body pump även fast jag är sjuk, rekommenderar inte detta då det kändes som att jag skulle svimma i princip hela tiden. Aja, är nöjd så länge jag inte drar på mig magsjukan som går på förskolorna nu...
 
 
| | Kommentera |

I change shapes just to hide in this place but I'm still, I'm still an animal

 
Så var ännu en helg över. Här har vi en bild på mig och Michelle från när vi var på Lokal i fredags(tagen av Emelie). Det var första gången för alla tre och mina reaktioner var: sjukt bra musik(dock lite obehagliga människor på dansgolvet), kul folk i allmänhet + eftersom det är ett studentställe så kommer alla från olika platser och lagomt stort. Var dock lite småsjuk så jag var inte riktigt på topp men får väl prova igen en annan kväll! Annars har jag haft lite gäster i form av saknade klasskamrater i lördags och nu sitter jag och pluggar körkortsteori som jag vill kräkas på. Sjukt jävla tråkigt men ja det är väl på tiden att ta tag i det här I guess... 
| | Kommentera |

If you feelin' like a pimp nigga go and brush your shoulders off

Styrde småkrök hemma hos mig i lördags. Det var kul. Inser varje gång att det är mycket roligare än man tror att sitta intryckta ett par stycken i en etta och dricka sprit. Praktiskt!

Jag och min kompis!

Albin behövde köpa nya kalsonger

Som vanligt blev Puh utsatt stackarn. Made by Martin är jag ganska säker på

Anette och Alex var också där, dom hamnade dock inte riktigt på bild. Det som är farligt med att vara i just min lägenhet är att det är så litet att man bara sitter still hela tiden och därför märker man inte av alkoholen förrän man är riktigt full. Tror det hände rätt många av oss.

Jobbar ju förresten på dagis nu för tiden som jag kind of skrev tidigare. Det är sjukt roligt och jag skulle helt ärligt kunna gå dit utan att få betalt. Det är så tacksamt att jobba med barn eftersom man får så mycket tillbaka och eftersom dom är så himla söta! Går för det mesta tidigt från rasten för att jag hellre är inne på avdelningen och idag satt jag kvar en kvart efter att jag fick sluta för att avsluta ett playdough-bygge haha. Självklart finns det ju saker som är påfrestande med dagis också som ljudvolymen och när sju barn står på olika ställen i rummet och ropar fröken sjuttielva gånger men det är väl charmigt det med på sitt sätt.
 
Det är lite kämpigt att jobba på alla tre avdelningarna(alltså med alla barn på hela förskolan) eftersom det är så himla många namn. Min hjärna har därför vart lite av en gröt senaste veckan som dessutom försökt få ordning på körkortsteorin. Ser fram emot att få vila den lite, får se när det blir. 

 
| | En kommentar |
Upp