Åre

För första gången, av alla mina semestrar till åre, var jag uppe i backarna! Älskade det! Så mycket roliga backar, fina vyer och härlig frihetskänsla.

Efter en perfekt första dag i backarna med strålande sol satte vi oss på uteserveringen på en after skii, mötte upp Ronja och Charlie, drack Minttu-oboy, lyssnade på när den otroligt solbrända dj:n spelade sommarfeelinghouse och hade världens vårfeeling.

Dagen därpå var vädret inte lika bra, vi hade dagen innan tänkt att vi lika gärna kunde åka högst upp den här dagen men; när vi skulle åka upp så var liftarna stängda pga dimma... Orutinerat nanting
 
(så jävla snygg??? --->)
Var på bästa afterskin på timmerstugan där det sattes mörkläggare på fönstren och allt förvandlades till nattklubb även fast klockan bara var tre på eftermiddagen. Vi drack alldeles för mycket på tomma magar, dannsade och fick tillslut ett bord trots att det var knökfullt. Marcus och kalle beställde en hink med massa cider/öl precis innan vi fick veta att det strax var stängning. Tror att detta är anledningen till att jag var heldäckade vid middagstid. 

Åkte på efterfest/förfest på något säsongsboende där någon fyllde år. Tre kockar gjorde godaste ädelostpastan för alla att ladda om på, ingen åt tårtan pga. att han som gjorde den hade busat och haft i tabasco. Det var hjärtskärande då den såg så god ut. 

 Efter efterfesten/förfesten somnade jag, ville dö och gå hem, så jag och marcus tog en taxi till stugan bara för att upptäcka att dörren som "aldrig brukar vara låst"(enligt kalle) var låst och vi var tvunga att sitta utomhus tills vi kunde möta upp dom andra inne i byn när de skulle ut på den riktiga nattklubben. Väl där tänkte jag att det var lika bra att gå in, trots att orginalidén var att hämta nycklarna och dra hem så fort som möjligt. Så, vi drack mer öl även fast vi fått för mycket redan. 
 
Dagen därpå var den värsta dagen i mitt liv. Någon hade bestämt att alla skulle ha bakismys i stugan vi bodde i samtidigt som jag spydde ca en gång i kvarten. Var alltså tvungen att gå förbi alla dessa, somliga helt okända, människor varje gång jag skulle till badrummet. Naken, insvept i en handduk för jag var för illamående för att klä på mig, ynklig och skamsen. Vid middagstid ungefär slutade jag äntligen att kramas med toaletten och vi gick ut och åt avslutningsmiddag. 

Drack cola och petade skeptiskt i maten men hade väldigt trevligt! I slutändan var resan grym! Hoppas att det blir någon slags tradition detta. 
 
| | Kommentera |

Söndagslista

Eftersom klockan är över tolv och jag är vaken halv tre på natten utan något att göra tänkte jag posta en söndagslista.

Vad ska du göra idag?
Umgås med min pojkvän som har jobbat så mycket den här veckan. Mest troligt så kommer vi inte göra någonting eftersom jag är sjuk och han jobbade 14 timmar igår. Kramas, äta lite, kramas mera.

Vad har varit bäst i veckan?
Vill nästan säga jobbet. Har så himla härliga kids att göra med att jag dör av moderskänslor. Vill ba klämma i kinderna och ta med hem! Dessutom är vi ute mest hela tiden och samlar fräknar och tittar på tussilago.

Vad har varit sämst i veckan?
Åkte på en jädrans förkylning och som vanligt kom den mitt i en bra träningsperiod och dessutom dagen innan vår första korpenmatch.

Vad har du sett för filmer?
Ser verkligen aldrig film? Men, sjuk som jag är, har jag plöjt typ alla avsnitt av ”Grym kemi” med Brita Zackari på UR play! Så himla kul och intressant ny serie som handlar om kemi i vardagen, vad som händer rent kemiskt i kroppen vid olika känslor/tillfällen osv. Skadar ju inte att programledaren är världens härligaste person heller.

Vem har du snapchatat med mest?
Marika kanske?

Har du gråtit något?
Säkert en massa gånger, gråter ju konstant. Igår scrollade jag förbi ett klipp på Facebook som var sådär uppenbart sammansatt enbart för att en ska gråta, superamerikanskt. Jag tittade lite, började gråta inom några sekunder, skrollade fort vidare när jag insåg att jag grät. Arg för att jag tyckte att klippet var så löjligt men ändå satt jag och storbölade helt plötsligt.

Vad längtar du efter?
Sommarennnn!!!! Eftersom det var höstväder hela förra sommaren så är jag verkligen så barnsligt taggad på sommar i år! Har dessutom så himla mycket sommarkläder som har legat och dammat allt för länge som jag längtar efter. Är det sorligt?

Vad vill du tipsa om?
 Ok, har börjat med världens bästa vana. När jag kommer hem från jobbet så tar jag med en stor sittpuffskudde ut på balkongen, lägger den i hörnet där solen stannar som längst och där det är lä, sätter på en podcast eller helst ett sommarprat och tar en nap. Vaknar alltid solvarm, mystrött men ändå pigg; och jättelycklig. Tips!

Vilken låt sammankopplar du med den här veckan? 
Drake – One Dance
Kan spela den hur många gånger som helst(än så länge). Sommarhits är livet.

Vilka emojis får sammanfatta veckan?

 
 

Febertermometergruppen pga att jag har vart sjuk typ hela veckan och handhållaremojin för att jag har så mycket väncrush just nu! Älskar bästisar, blir överaskad över hur bra dom är hela tiden pga kan inte fatta att dom är så bäst!

 
| | En kommentar |

Bomb

 
Lite vinterfestbilder från alla möjliga tillställningar med kollegor, hjalmar och storebror. Försöker bli en person som fotar igen, det går sakta men säkert framåt. Min tes om varför det verkligen inte går att sätta igång att blogga kontinuerligt är att det beror på alla andra jäkla sociala medier en kan uttrycka sig på nu för tin. Men jag tänker att om jag verkligen tar massor med bilder så behöver jag ju en plats där jag kan fotobomba. 
| | Kommentera |
Upp