hänt på sistone

Var på köksbaren och åt med Marcus. Överlägset bästa lunchen i Umeå! Sjukt bra mat för överkomligt pris(obs. är ej sponsrad lovar)
 
Var på lokal och såg Cleo med flera! Skulle kunna leva för konserter

Tog en tripp till stockholm/norrtälje och bodde hos André och Hillewie.

Firade Hillewies födelsedag med hemmafest, en väldigt sällan förekommande händelse som är väldigt uppskattad!

Charlie var fin! och så var jag tvungen att säga hejdå till honom, Ronja och Kalle som nu är i australien och har det bra. Vill att dom ska komma hem igen. 
 
Träffade även Marcus familj som jag tycker mycket om men som jag ej fotade, bortsett från denna bild av Marcus och hans mammas hund. 

Bakade pepparkakor med min bby
 
Vi har inga pepparkaksformar så vi freestyleade alltihop. Överst på bilden kan du se våra försök till julgranar. Min till höger(ser ut som en pepparkaksgran, typ) och Marcus till vänster(hahahaha).

Åt burgare på guitars, rekommenderar ej vegburgaren då den var ett praktexempel på "vi orkar ej bry oss om vegetarianer så vi har sojaburgare som vi micrar ifall det skulle komma en". Stört goda pommes dock.

Och så har vi vart på luciamys hos marikafika.
 
Annars serverar jag julbord på Sävargården, tar ett glas vin ibland, är med min kille, pratar med kära vänner, går på gym, mår bra. 
 
Om ni undrade. 
| | En kommentar |

sympati sökes

 
Alltså bläää, bestämde mig för att jag var frisk idag efter en dryg liten förkylning och drog på gymmet. Nu mår jag såhär(alltså:åh orkar ej finnas + snälla ta av mitt huvud från min kropp så jag slipper känna det). Att man aldrig kan låta bli alltså! Tycker hemskt synd om mig själv och det tycker jag att du också ska göra. 
 
 
Här är en bild på mig när jag är glad, inte sjuk och när min kille inte har lämnat mig för någon jävla personalmiddag. 
| | Kommentera |

There is a light to all this darkness

 
Hamnade på avslutningen av Umeå kulturhuvudstad 2014 igår, som tyvärr var riktigt dåligt marknadsförd men det var så himla bra! och så himla kul att det händer sånt här mitt i vintern. Grymma spelningar, sjukt häftig ljusshow och fyrverkerier som avslut värmde mitt vinterfrusna kulturhjärta och min kärlek till Umeå. Fint att så många människor orkade släpa sig dit också och stod och dansade/trampade på stället för att hålla värmen.
UÅ i mitt hjärta <3
| | Kommentera |
Upp