badabadabada

Gud va mycket jag har badat dom här dagarna! tre ggr igår och två idag:)

Igår var jag med hanna på dagen. Vi badade, var med tommy och tobbe, krashade med moppen(hehe), stukade min tå:( osv.

 vi hittade en liten groda som vi döpte till konrad och byggde ett hus till haha så roligt har jag och hanna. Men han var faktiskt söt men hanna är jätteokänslig upptäckte jag. Hon tänkte dränka honom hon ba hihi ska vi prova dränka han? aja han var en fin liten groda iallafall.

   
badaaaaaaaaaa:D:D:D

 Hahaha hanna visade mig något hon kallar näsor. Det är små blad med klister i som man kan sätta på näsan. Helfestlig liten naturuppfinning enligt mig.

På kvällen brummade jag till umedalen och for och badade i forsen under solnedgången med theumedalengang. Det var verkligen jättemysigt! 

  

Idag har jag vart med anja och johanna. Vi har varit och badat, shoppat litegrann, ätit glass och sånnadär trevliga saker:) 

    

när jag kom hem fick jag en upplysning om mimmis fångst för dagen


det var alltså denna "lilla" råttan. Tänk att det finns sånnadär här?! Dom kommer komma och äta upp mig. Jag kommer aldrig mer kunna sova lungt.
 
nu ska jag duscha eftersom jag ska på bio ikv med anja, marika och johanna:) ska se mamma mia.
tjaro
Allmänt | | 2 kommentarer |

25 juli 08

gårdagen var mycket sliten efter tältningen. Skippade träningen så nu har jag allt hat mot mig från mina tränare vilket jag tyckte var lite elakt:( Jag var där och tittade iaf. När jag kom hem sov jag och väcktes av att hanna stod böjd över mig med ett leende på läpparna. Det var väldigt läskigt ska jag tala om. Så om någon någonsin kommer hem till mig när jag sover kan ni iallafall hålla er på lite avstånd när ni väcker mig? Aja jag och hanna brummade iväg till rebecca på hannas moppe för en kväll med tecknat. Såg spirit och kung fu panda. Kände att det var väldigt längesen jag träffade hanna egentligen. Trevligt att träffa dig hanna:D. Rebecca var bara med pga att vi behövde hennes hus och brända popcorn m.m.


Idag har jag badat med anja och emelie. JAG HAR BLIVIT BRUNARE:D YEEEEEEEI SEGER. äntligen har sommaren kommit till umeå. Synd bara att sommarlovet är typ slut nu... Men inga sura miner för det för jag har lovat mig själv att inte tänka på skolan alls under sommarlovet:)
 (hihi fejs på anja)

ursäktar att detta inlägg blev lite flummigt men jag är trött och ovätskefylld. 

Allmänt | | Kommentera |

tältning:D

tältade med emelie, viola, anja, sebbe, krille, holma, albin, martin och david, jättemysigt vare!
      

dagen efter for jag, emelie, sebbe, albin och david och badade vid forsen (ÄNTLIGEN THE END OF REGN)

 albin stekerrr
 sebbe steker (nä han är bara fet)
emelie steker mest med sina c00la brillz

  GODISHALSBAND(L)

 min packning som jag så fint spännt fast på pakethållaren på moppen lossnade på hemvägen men icket märkte jag någonting. Min kudde blev ganska bränd...;(
Allmänt | | En kommentar |
Upp