Lördag

Igår tänkte jag att nä, fy för att vara bakisdeppig! och sen tänkte jag, vad löser inte bakisdepp om inte mer alkohol? En enkel lösning på ett jobbigt problem så jag cyklade till böleäng och altanförfestade.

På förfesten fanns en gammal sörforsspelare som fyllde år, var kanske en av dom sista personerna jag hade tippat att jag skulle hamna på samma ställe som men roligt att återse gamla ansikten! + kul med födelsedagsfirande och tomtebloss.

Sen cyklade vi till ålidhem för lokals smygpremiär. Vi var där alldeles för tidigt för att alla i sällskapet skulle komma in men vi konstaterade att renoveringen blev bra, tog en öl eller två och efter en stund började folk ramla in. Tråkigt att bara halva stället var öppet men det finns inget ställe i Umeå som har lika varierade gäster som lokal. Inget besök är det andra likt och man får alltid träffa och prata med nya människor, ofta från andra länder, och det är ju himla roligt!
 
Vaknade imorse efter fyra timmars sömn, bakis och oförmögen att somna om. Blev jävligt less och tog några fula bilder på mig själv. Bakisheten gick dock snabbt över och jag är relativt pigg(???) nu. Är också väldigt nöjd över att det är Söndag och att jag ska få vara nykter och träna i minst fem dagar innan det drar igång igen. Ibland förvånar jag mig själv.
| | Kommentera |

Hopkok

Några foton som blivit glömda från Augusti:

En gång när jag blev bjuden på middag med mamma och pappa i Sörfors. Det var perfekt väder och jag fick laga mat i ugn vilket är en otroligt lyx då jag själv inte har någon.
 
En shotskväll på tisdagsrex. 

En grillning på bölesholmarna med väldigt mörka vänner. Mörkret börjar ta över om kvällarna tyvärr, det är ju trots allt snart september(hur hände detta?). 

Ett otroligt ultimat bakishäng hos emelie med resterande hjalmarmedlemmar, pizza, godis, film och dans. 

En till grillning, denna gång var vi på hamrinsberget och grillade pinnbröd. Nostalgiskt nanting.
| | Kommentera |

Drifting on the current way to go, bet we'll end up somewhere sunny

 
Godmorgon. Idag dricker jag te i mina öronpuffar för nu har min förkylning som legat och lurat i typ en månad brutit ut. Så var dagen förpestad med halsont och kallsvettningar och inte får man gå till gymmet heller. Tycker hemskt synd om mig själv och hoppas att alla andra gör det med. 
 
I övrigt så planerar jag inför september och utlandsflytten. Är i sörfors och googlar allt vad jag kan/tittar på bilder och drömmer mig bort och nu ska jag in till stan och fixa ett nytt pass för vi åker fan om mindre än en månad!!! Hur sjukt är inte det???
 
/taggad till tårna woop woop
| | Kommentera |
Upp