Lista

Hur gammal är du? 21 år 

 

Hur gammal känner du dig? Lite växlande, ibland känner jag mig som 40 när jag sitter och säger att jag älskar att ta det lugnt och njuta av ett glas vin och en god ost, samtidigt känner jag mig ofta ett barn för att jag gillar att busa och sådär. Känns också som att jag måste vara lite ung i sinnet ibland eftersom jag brukar säga att Marcus mentala ålder är fyra och om jag ska gå runt och vara 40 så blir det minst sagt en obehaglig relation.

 

Vad har du gjort i dag? Jag har vart sjuk! Har åkt på någon jävla förkylning och jag är så himla less på den. Behöver dessutom spara pengar och det gör man inte bäst hemma i soffan under en filt.
 

Vilken film såg du senast? Såg 500 days of summer igår. Så himla underbar film, grät när jag kramade Marcus efteråt för att jag var så blödig och kärleksladdad.

 

Vem ringde du senast? Jobbet för att sjukanmäla mig, woop.


Är du besatt av någonting 

Självklart, jag är alltid besatt av någonting. Just nu är det choklad/naturgodis från 7-eleven(som jag verkligen inte har råd med egentligen).

 

Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Har brutal hemlängtan men känns väl lite väl tråkigt att säga Umeå kanske. Skulle vilja befinna mig i London hos Johanna och där ska även alla andra i Hjalmar befinna sig. Det hade allt vart något.

Saknar vänner</3

 

Är du rädd för blod? Tror inte det, blir lite obekväm i närheten av andras blod bara. Mitt eget blod tycker jag däremot är rätt intressant.  

 
Vilken färg är dominerande i din garderob? Har faktiskt blivit en färganvändare på senaste! Har t.ex. flera rosa plagg? Dominerande är nog fortfarande någon tråkig färg typ svart/vit.

 

Vilken är din favoriträtt? Någon riktig favoriträtt har jag nog inte haft sen mellanstadiet, då spaghetti och köttfärssås alltid var högt rankat. Gillar sallad för då får man ha i allt man vill/ allt man är sugen på.

 

Har testat lite vegburgare på sistone. Burgare nr 2. Är en rödbetsburgare som smakade högt över förväntan! Gillar inte ens rödbetor men den här var rågod!

När vaknade du i dag? 
09.30 pga. att det skulle vara visning i lägenheten klockan tio. Vår hyresvärld håller på att sälja lägenheten nämligen, var dödstrött och not amused när det kom in en skojfrisk man som typ trodde att vi ville konversera med honom. Nej. Trött. GÅ

Vilken är din favorithögtid?  Älskar ju att klä ut mig så om det räknas som en högtid skulle jag kanske vilja säga halloween. Midsommar är ju också en underbar dag

Hur vill du tillbringa din pension? Med Marcus + en fet plånbok i diverse semesterhus som ligger utströdda lite överallt i världen. Där ska vi dricka massa vin, filosofiera(som Marcus säger) framför fina utsikter och bjuda hem våra pensionärsvänner på middagar och kalas.

 
Vad lyssnar du på just nu? Ljudet av min ensamhet… 

 

Har du någon gång brutit ett ben? Bröt armen när jag var liten. Annars brukar jag ha ganska tur och bara nästan slå ihjäl mig.

 

Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Ägg, tomat, choklad, avokado, kvarg

 

Vad är du på för humör just nu? Jag-har-vart-hemma-själv-för-länge humöret

  

Snarkar du? Nej, men Marcus snarkar så det räcker åt båda. Fast jag tycker om när han snarkar, det låter mysigt och han ser ut som en liten griskulting.

 

Hur går du helst klädd? 

Det mest komfortabla plagget jag någonsin satt min kropp i måste nog vara apdräkten Ronja lånade på Gran Canaria för halloween men som ”råkade” bli kvar i vår lägenhet en tid efteråt. Kommer ihåg att jag låg bakis i apdräkten med hörlurar och sov på Marcus mage och kände mig som om jag vore i himlen.

 

Vilket är ditt favoritgodis? Chokladchokladchoklad

Vad sa du senast? Hejdå och lycka till på jobbet, till Rebecca som skulle på jobbet.

Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Hade många, har alltid älskat språk till exempel och hade en helt underbar lärare i Svenska under gymnasiet. Pga. min tendens att aldrig göra skriftliga arbeten i tid kan jag dock inte nämna något sådant ämne som en favorit då de mest var fyllda av ångest. DÄREMOT var teater den bästa kursen jag gått! Kanske på grund av att jag gick med ett gäng fantastiska människor men skrattade ofta så att jag grät på teaterlektionerna för att vi var så otroligt roliga + fick leka på lektionstid.

 

Vad köpte du senast? Naturgodis från 7-eleven <3


Är du morgon- eller kvällsmänniska? Lite svårt pga. att jag älskar frukost och den första kaffekoppen på dagen t.ex. men samtidigt vill jag bara vara vaken på kvällen. Blir även väldigt djup och kreativ efter klockan tolv, då är det någon magisk produktivitetskörtel som utlöser sig inom mig och jag vill göra ALLT.
 

Senaste filmen du såg på bio? Ninja Turtles filmen! Brukar säga att jag inte tycker att actionscener är särskilt intressant men jag kom på mig själv att tycka att alla scener var så jävla coola i den här filmen. Satt som en liten tonårspojke och wow-ade mig och skrek i Marcus öra ”SÅG DU? TITTA VAD STARKA DOM ÄR”. Sen att filmen inte var särskilt välgjord i själva handlingen och så är ju en annan grej, gillade den i alla fall.

  

Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Var elva, gick i Sörfors skola och visste inte mycket om världen. Hade otrolig ångest över hur jag såg ut och hur min kropp tedde sig, trodde aldrig att jag skulle komma någon vart i världen och levde mitt liv genom att läsa böcker och drömma mig bort.

Det som var viktigt för mig var att inte vara töntig, att inte prata med killar för då trodde de/andra att man var kär i dom och att tycka om fotboll så mycket som möjligt för att det var coolt.

 Bild från 2006, närmsta jag kom i bildarkivet.

 

Vad var det sista du åt? Lax som jag tog med hem från jobbet igår. Älskar matlådor.

 

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Kommer alltid svara Marcus på den här frågan för han är så himla söt och gör små överraskningar hela tiden. T.ex. fixar frukost åt mig på natten för att jag har öppning och ska upp råtidigt


Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Önskar att jag kunde säga att min väckarklocka alltid ringer samma tid varje morgon men tyvärr jobbar jag väldigt växlande. Har allt från pass som börjar 07.00 till de som börjar 18.00. Står oftast på tio dock, eftersom att jag för det mesta är en nattjobbare.

 

Är du blyg? Ibland kanske lite, när jag inte känner någon och alla andra känner varandra t.ex.

  

Vad är det bästa som har hänt dig den senaste månaden? Isabelle var och hälsade på! Bästa Isabelle!

 

När flög du senast? Till Umeå från stockholm en kall morgon i mars? Eller när det nu var då jag återförenades med lillstaden min efter äventyren i Gran Canaria.

 

Vilken är den roligaste träningsformen? Oj, det här är ju typ en av livets svåra frågor. Måste väl säga äventyrande av något slag. Älskar att UPPLEVA saker. T.ex. forsränning, bergsbestigning etc.

Har du några husdjur? Nej, var prat om att vi skulle få en katt med nya lägenheten men det blev ingen kisse för vår del.

Vill du gifta dig? Alltså, jag vet inte riktigt. Vill ju helt klart vara vacker och center of attention för en hel kväll med alla jag älskar och se dem gråta över hur fin vår kärlek är. Vill också ha en ring och att Marcus ska skriva ett tal till mig om hur mycket han tycker om mig men samtidigt så är det ju ganska dyrt med sånt där…

 

Har du, eller har haft, något smeknamn? Gums, idare-glidare(ett fantastiskt fint smeknamn som min mamma har gett mig), idis, idor, idrud, 3,5an, alkisida

 

Vad ska du göra imorn? Jobba hoppas jag! Längtar typ efter jobbet? What?

| | 3 kommentarer |
Upp