Partybåt


I fredags bjöd jobbet på en båttur från puerto rico med ett piratskepp. Där fanns fri bar, gratis mat och bra personer såklart.

Började lite segt eftersom båten gungade otroligt mycket och vi alla var väldigt bakis(några fick till och med åka till land med jetski till slut)


...men blev bättre när båten stannade till här och vi badade, åt och drack öl.
 

Sjukt roligt eftersom vi hoppade från relingen som var kanske fyra-fem meter ovanför vattnet.

 
Sen drack vi mer öl

Och åkte bananbåt! Svinkul vare, även fast han som körde tippade av oss med vilja mitt ute i havet. 

Isabelle och Rebecca var också med och oj vad jag var glad att se dom, även fast jag inte vart här särskilt länge egentligen så känns det som en livstid sen jag var hemma i Sverige.  


Sen åkte vi hem och jag hade öl på varenda kroppsdel eftersom spårat dansgolv+båt+alla har badkläder+alla är fulla+gratis öl= Ölkrig. Bra dag!
 
| | En kommentar |

mobilhelgbilder

Eftersom vi gör i princip samma sak varje helg och jag inte lagt upp mobilbilder på länge så lägger jag upp alltihopa på en och samma gång nu. Kommer inte ens ihåg vilka bilder som hör till vilken helg, missförstå mig rätt, vi har svinkul men vi är i Gran Canaria och det är inte lätt att hålla koll. 

En kväll hade jobbet grillkväll, ställde upp en grill utanför kontoret och käkade och drack med både svenska och norska sidan. 
 
Väldigt mysigt och gratis är gott!
 
Eftersom vi blev bjudna på dryck blev det en kollektiv spårning till slut, så vi drog på chinawhite och skämde ut oss

En överraskning som kröp ur min väska när jag sökte kläder. Dog.
 
Hade världens bästa stranddag som jag totalmissade att dokumentera men spelade volleyboll i havet, gjorde konster och spelade dubbel i strandtennis. Älskar stranden så himla mycket. 

Jag och Josefin, söta som vanligt

Josefin och Norge, efter att vi har varit ute har jag alltid ett x antal bilder på henne och folk som hon smygtagit. 

Förfest på Marcus balkong i Lördags. Bästa kvällen sen vi kom hit även fast jag var tvådagarsbakis och hade sovit sammanlagt sex timmar sen torsdagen. Vi var runt på alla uteställen, blev utslängda, dansade på barer och jag somnade inte förrän halv elva nästa dag.

Familjen<3
 
 
och imorgon är det torsdag igen! Och Charlie fyller år! Livet ibland alltså ♥
 
| | Kommentera |

Las olas

 
Här bor vi förresten! Bodde i lilla lyan på Danubio i kanske två veckor efter vi kommit hit och sen lyckades vi byta upp oss till den här, tur det annars hade vi nog blivit galna. Ett fett vardagsrum och två stora sovrum har vi nu + stort badrum med en stor spegel(!!!) + tre pooler utanför. Är väldigt nöjda med vår boendesituation förutom att det finns kackerlackor här så vi har spenderat väldigt mycket tid sen vi kom hit på att spraya mördarspray på små kryp. Som tur är vänjer man sig ändå med att dom kryper fram här och där så det stör inte särskilt mycket längre, och vi har mördat de flesta. 
 
ps. poolerna är mycket finare på dagen men kände inte för att stå och fota alla som ligger topless och solar/  riskera att bli skriken på av någon arg som inte vill vara med på bild. 
| | 3 kommentarer |
Upp