Brännboll?

Vad är det med brännboll och sommar egentligen? Är det bara för att jag är sämst på brännboll som denna sporten uppmärksammas hur mycket som helst?
Fast yran är ändå sjukt taggat eftersom jag slipper spela själv och det ska bli jättefint väder så nu är det vita ben no more som gäller! Det blir första brännbollsyran för mig dock så jag är lite dåligt informerad om hur allt går till men det är väl bara att hålla någon hårt i armen och glida med. Har ingen koll på någon som ska spela än men hoppas på att hitta någon där:)

Sen är det ju västangårds brännbollsturnering dagen innan skolavslutningen och vi ska klä ut oss till indianer. Ska bli jätteroligt men jag upptäckte när jag gick igenom min garderob att det inte är det lättaste. Dessutom har mamma slängt den fina indian-fjäderhatten, eller vad jag ska kalla den, som jag hade när jag var liten. Jag är jättebesviken. Ska försöka söka reda på en bit skinn i garaget iallafall och improvisera ihop några egna plagg. Kan bli spännande! lite dålig bild kanske men det här är alltså jag, Olof och mina kusiner. Olof (närmast kameran) har på sig indianfjädersaken och jag har på mig min Pocahontasperuk. Varför har jag inte kvar mina utklädningskläder och varför ser jag galen ut? Frågorna är oändliga.

I inlägget under är det min brO på bilden för dig som undrade
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp