Amadores

Igår åkte vi till Puerto Rico med buss för att få se lite utanför Playa del Inglés och för att få bada på en fin strand.

Där fanns gräs och Josefin blev överlycklig och var tvungen att lägga sig och känna. Eftersom det är så varmt här finns det nämligen inte mycket växtlighet förutom palmer. 

Efter en stund i Puerto Rico insåg vi att det inte var dit vi skulle så vi fick hoppa på en ny buss för att till slut hamna rätt; på playa de amadores. 

...som har vit ökensand från Sahara och var så himla fint. Josefin såg en bläckfisk och dök efter fina stenar åt mig eftersom hon är fyra år i själen.
 
Lillfamiljen, tycker om dom väldigt mycket och det är väl tur då vi måste va med varandra jämt.
 
Fokuserar man för mycket för att vara med på bild blir man nermejad av vågor.

Sen åkte vi hem, slut.
| | 2 kommentarer |

Bakisdag

 
Igår tog vi helg vilket firas med utgång enligt playa del inglés-kultur. En kultur som iallafall jag och Josefin valde att leva efter, Ronja och Charlie fick vi tyvärr lämna hemma. Vi drack tequila, dansade en massa och var på efterfestspoolparty så imorse när vi vaknade efter kanske fyra timmars sömn kom vi fram till att vi skulle spendera dagen i lugnets tecken. Det har vi gjort också; har legat vid poolen, badat en del, köpt glass och strandpromenerat lite. Imorgon ska vi ta någon buss till någon fin strand och inte nödvändigtvis göra många fler knop, älskar att bo på en plats där helg är samma sak som utlandssemester. Har det väldans bra här fast saknar gymmet och normal tillgång till köksredskap. Vi har inte så det räcker av något här hemma eftersom lägenheten är tänkt för två och saknar viktiga saker som typ skärbräda, ska bli skönt att få byta upp oss snart.
| | En kommentar |

Pengar rullar in som det ska, det går bra nu

 
Så här kan man se ut efter sin första dag på nya jobbet. Så, för att vara lite mer detaljerad så har vi börjat på Atlas telemarketing, samma jobb som Ronja och Charlie redan jobbat två veckor på alltså. Vi ringer till Sverige och säljer lite olika saker, hälsokost för tillfället och får faktiskt rätt bra betalt om man jämför med andra jobb här på ön. Är dessutom bara fyra arbetsdagar på en vecka och vi får jobba dagtid så vi är nöjda och glada! Kul med massor av andra Svenskar(finns Norskar med) också då folk är rätt dåliga på Engelska här. 
 
Nu ska jag försöka dunka ur alla säljfraser som ekar i huvudet och kanske röra mig lite för första gången sen vi kom hit, hoppas alla har det bra där hemma/på alla era äventyr!
| | Kommentera |
Upp