Hemma!


Nu är vi hemma! Som de flesta förmodligen har märkt men jag antar att det inte skadar att ni får veta fler gånger. Vi bor på Sandbacka i en möblerad lägenhet som kanske inte riktigt känns som vår men som iallafall känns som hemma. Sen vi kom hem har vi väl mest försökt att etablera oss; jobbat lite, köpt vinterkläder samt varit rädda för vad som komma skall i kyloväg och träffat kompisar såklart. Marcus köpte inflyttningschoklad och blommor till mig för att han är bäst.

Enligt bilderna jag har tagit sen vi kom till Sverige så har jag bara en syssla i livet och det är att dricka kaffe med Marcus. Vilket i och för sig är en helt acceptabel livspoäng enligt mig. 
 
Känns så konstigt att vara tillbaka i Umeå på heltid samtidigt som det känns helt naturligt. Det känns ännu konstigare att det bara var ett år sedan jag åkte på första resan. Allt är lite konstigt nu, antar att det är normalt. Jag är iallafall oerhört tacksam över mina vänner som jag har här och det känns som världens lyx att jag kan träffa dom och att dom bara är en liten cykeltur bort! Även fast jag uppenbarligen inte tycker att de är värda att fota. 
 
Har lite thailandbilder kvar också, får se ifall dom hamnar här eller på facebook eller ifall dom blir kvar på min dator. Får lite ångest av att gå in i thailandmappen... kanske blir någon utlandsresa i vinter ändå.
| | 2 kommentarer |
Upp