Ta mig till sommaren och ge mig massa pengar tack

Varför är höstmornar alltid så tråkiga?
Sen jag vaknade vid halv tio tiden har jag hunnit äta lunch, störa Olof, jobba på min haloweendräkt, söka efter en sprättarkniv i en kvart när den låg rakt framför mig, suttit massor vid datorn, letat haloween-mat-tips och kollat igenom reklamen som förövrigt inte var intressant alls. Alltså en massa tråkiga saker.
Snart ska jag fara till klippan med Beci, Hanna och Issa(tror jag) men jag är rädd att jag inte får komma in eftersom jag inte hittar någonting gott att äta på ikväll...
  
   
Igår var jag iallafall på paradisbadet med Sebbe, Filip, Michelle, Alva, Marika, Jocke, Yacke, Anja, Johanna och Emelie. 
Resultaten av aktivt bad från tio till sex är konstiga blåmärken på magen, skrapsår överallt, träningsvärk i ett antal kroppsdelar(pinsamt) och en otroligt trött kropp.
Roligt var det iallafall! När det hade blivit mörkt ute och vi bara var några kvar hade vi bubbelpoolen för oss själva och det var nästan inget folk ute heller vilket var helt underbart efter en hel dag av trängsel.
 Den största ruchbanan var helt mörk eftersom det ända som lyser upp den är dagsljuset och det gjorde den SÅ mycket roligare.
Jag vet inte om jag är konstig men jag tycker att det som är nästan bäst av allt med dessa resor är bussen hem efteråt. Det är så mysigt att sitta där i mörkret och bara prata och äta godis eller slumra till en stund när kroppen är helt utpumpad från energi. Jag älskar bussar 

Nu måste jag gå och fixa någonting att sova på så jag slipper ligga på golvet hela natten, tjitjitjitjaooo

Allmänt | | En kommentar |

kan stockholm sluta stjäla sebbe?

Sitter och försöker planera paradisbadsresan med tider och kostnader och allt, jobbigtjobbigt. Hoppas att folk kommer kunna komma:(
Idag kom Hanna brummandes för att hon så gärna ville träffa mig(m eller ngt). Vi for in till Stan och kollade praoplatser, vilket inte var särskilt framgångsrikt, och jag köpte även en kaninsvans och ett par nya öron som var finare hehe.
Sen fick jag träffa Hannas älskling och hans galna hund så in your faces ni som vill träffa honom:)

Jag fick värsta läskiga nära-svimma-attacken imorse. Jag reste mig upp och kände hur ovärkligt trött jag var men fortsatte ändå gå envis som jag är (egentligen inte). När jag kommit genom halva rummet blev det helt svart och det snurrade jättemycket i huvudet. Innan jag han tänka eller reagera över huvud taget hamnade jag i en hög på golvet där jag låg och snurrade för mig själv en stund. Jag brukar få yrsel och så men inte så här mycket. Måste nog börja äta mina lyckopiller igen.

Som avslutning vill jag bara säga att jag fick 100% på Alvas quiz vilket bevisar vilken otroligt bra vän jag är:)

Allmänt | | 2 kommentarer |

faaaaaaaaaaan

YOUTUBE FUNKAR INTE;(;(;(;(
Allmänt | | Kommentera |
Upp