frissa:(

okej, hur ska jag börja. Jag var hos frisören idag. Först kom en jättetrevlig tjej fram och sa att hon skulle tvätta mitt hår så vi vandrade iväg där tillsammans och pratade. Kände mig lite trevlig för en gångs skull. Sen kom det fram en blondin och sa att det var hon som skulle klippa mig egentligen, det hade blivit något strul. Sen satte jag mig hos dendär sura äckliga frisören (hon var helt okej egentligen men jag hatar henne). I början såg det ganska bra ut. Det blev riktigt bra bakom och kring huvudet men sen klippte hon en HALV RAKLUGG på mig;o! Jag hade alltså bett om en snelugg som föll över ansiktet men hon klippte motsatsen?!

Jag har ritat en bild på paint för att demonstrera hennes lugg (inga klagomål tack)


fick lov att ta kort på datorn. dumma blogg

Så när jag kom hem kammade jag ner allting och klippte till det lite så det blev en hel raklugg. Känns lite jobbigt, jag ville verkligen inte ha det. Det är så jobbigt:( men aja nu äre som det är

 

Nu måste jag packa. Vi far ju till storsjöcupen i morgon för dem som inte vet om det. Kommer hem på lördag eller söndag. Hoppas ingen överfaller mig för jag har en ful lugg:(
Allmänt | | 3 kommentarer |

bastuflottar och konfrimationsmänniskor

Igår vare heldag med laget. Först träning från ett till fem och sen grillade, bastade, badade osv vi på hästbadet. Asskönt förutom att vi fick lov att fara hem tidigt så jag drog hem till Rebecca och såg step up (<3<3<3).
Idag klev jag upp klockan halv nio för att fara på Anja och Marikas konfirmation. Dom var vita och fina i sina klänningar eller vad man kallar det. Så nu är Anja och Marika kvinnor och med i guds gemenskap, grattis flickor.
Ikv ska sebbe komma:) taggar jättemycket har inte träffat honom på ett tag nu   
 
________________________________

 
har även EN bastuflottebild pga klagomål från fula människor

det var ungefär allt jag hade att säga förutom JAG ÄLSKAR SOL(L)
Allmänt | | En kommentar |

sommar

YES GUD ÄLSKAR MIG IGEN. Han hörde mina böner och sände mig sol.

Har vart med Erika hela dagen och bland annat badat och ätit glass:) Det var förvånadsvärt varmt i vattnet faktiskt, det gick att bada:)

Känns jättekonstigt att vi far till östersund på Tisdag! Inte länge kvar alls! Ska bli asroligt hoppas bara på fortsatt fint väder. HEJSAN STORSJÖCUPEN HÄR KOMMER VI.


här har vi lite badbevis. Klaga inte på kvallan det är mobilkameran   

Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp