Vi drog till TC


Igår var vi hemma hos Lina och njöt av Norskornas närvaro. Ett himla kärt återseende och en väldigt rolig utgång!
Det känns verkligen som att det var igår jag sa hejdå till Rebecca och samtidigt känns det som en hel evighet. Känns hårt att behöva släppa tillbaka dom till grannlandet iallafall men vad gör man, får väl låta henne tjäna lite pengar så hon kan bjuda mig på grejer sen när hon kommer tillbaka.
 
Nu sitter jag och är sjukt bakisofräsh med svintohår och dricker juice. Ser inte fram emot att kliva upp imorgon efter att ha sovit max en timme inatt, kan någon med lite vett i skallen komma och ta hand om mig så jag slutar förstöra mig själv så här??
| | En kommentar |

Påsk

På skärtorsdagen jobbade jag och lät barnen påskmåla mig, på hakan har jag ett hjärta och det i pannan är en blomma för den som inte ser. Till höger är en hackspett jag fotade på hemvägen som får agera utfyllnad för att bilden till vänster är för liten för att läggas upp själv. Nu vet ni. 

Som kontrast till dagens påskfirande drogs jag med ut på lokal på kvällen med västangrapparna.

Det var kareokekväll och jag sjöng för första gången på krogen även fast jag lovat mig att jag aldrig skulle. Skämde förmodligen ut mig men det gör mig ingenting för jag kommer inte ihåg det.

Dagen efter njöt jag av påsksolen i sörfors. Min katt gick frivilligt ut genom dörren och jag stod och gapade och var tvungen att fota. Om något är detta ett vårtecken! Hon hatar nämligen allting som är jobbigt och är inte utomhus förrän det är väder för henne att förflytta sitt eviga vilande som hon annars gör inne till något som är minst lika varmt och skönt utomhus.

Senare kom my och hämtade mig tillbaka till stan för förfest hemma hos Tina. Kul med saknade vänner! Känns som att jag har fler vänner jag saknar än som jag faktiskt får träffa så mycket som jag vill nu för tiden.

Vi åkte på lokal och hade det bra. Jag tog väldigt tråkiga bilder den här kvällen men det var kul jag lovar!
 
Sen vilade jag mig igenom den resterande påskledigheten(har jag för mig? Kommer inte ihåg). Kommer ihåg att det var otroligt skönt med lite paus i jobbet iallafall. För även fast mitt jobb är bäst så får jag aldrig sova och det är så himla jobbigt att aldrig vara utsövd. Kan inte skylla på någon annan än mig själv dock, det är synd. 
| | Kommentera |

M&M's birthdays

För ett(rätt långt nu) tag sen fyllde mina kära vänner Michelle och Marika tjugo bast! Grattis igen i efterskott!! Så på michelles födelsedag var vi i hennes jättemysiga lägenhet och fikade för att sedan utgångsfira dom båda på lördagen som även var marikas födelsedag.

Michelle hade satt upp ballonger och köpt tutor åt oss. Tror att hon insåg att det sistnämnda var ett misstag efter ett tag. 

På förfest hemma hos Marika, Linda var med! Kul!
 
Här har vi båda födelsedagsbarnen. Glada och nöjda

Och vi hade kul såklart. Det har vi ju alltid!
| | Kommentera |
Upp