Hej

Tänkte att det var längesen jag la upp bilder så här får ni ett ihopskrap:


Det spårade ur lite under halloweenhelgen. På torsdagen förstördes ett knä och efter att Marcus hade kommit tillbaka från sjukhuset på fredag fick Hillewie hjärnskakning på stranden och var tvungen att bli hämtad på bår . 
 
Åkte fram och tillbaka mellan sjukhus hela dagen, inte kul när man är bakfull och vill sova. Fick Cointreauflamberade pannkakor efteråt iallafall, sjukt gott. 

Venesa köpte världens sötaste hundvalp(!!!) som har vart och hälsat på lite till och från här. Dör när jag ser henne. 
 
Drog till Anfi i fredags, sjukt fin strand med jätteklart vatten. Skönt att hamna någon annanstans än i Playa del Inglés ibland även fast det är rätt okulturellt överallt här, alla pratade svenska i princip. 
 
...och i lördags var vi på Garbos med jobbet men jag hade slut på batterier på mobilen så tog inga bilder tyvärr. Men kort sagt: Fri bar, trerätters, en fantastisk show och massor av fulla medelålders människor. Dessutom var det folk från både svenska och norska Atlas + svenskar som sitter och ringer från spanska fastlandet som var och hälsade på. 
 
Annars krigar jag på jobbet för att komma ur en säljsvacka som jag har haft sen förra veckan då jag var sjuk och tappade tempot. Nästa helg ska jag försöka vara nykter så jag inte bryter ned mig själv för livet av den här vistelsen. 
 
| | 3 kommentarer |

mobilhelgbilder

En gång fyllde Charlie år och systemet låg nere på jobbet så vi softade i typ en halv dag.

Sen drog vi och käkade kinabuffé

Josefin och Robin sjöng kareoke. Alla ställen har kareoke här, tydligen någonting viktigt. Killen på den här restaurangen är galen också och springer runt och trycker upp micen i allas ansikten, säger att vi får dansa på borden om vi vill och dansar själv till gagnam style ibland i smyg när man sitter och äter. 

Nanana TEQUILA

Jag och Josefin gick till banken en gång för att hämta våra bankkort(=lång promenad, helst när det är svinvarmt) bara för att få höra att våra kort blivit skickade hem till oss istället. Ibland är Spanien sjukt irriterande. 

Och någon annan utgång då alla bilder är från Scandic och då jag inte var tillräckligt närvarande för att fota. 
| | 2 kommentarer |

Halloween

 
Lite bilder från i Torsdags då vi styrde halloweenutgång! Sjukt rolig men rätt kort kväll för alla, brukar bli så när man har för kul. Ronjas familj har vart här i veckan iallafall och sen har Sofie också kommit! Så nu är vi fem i vår lägenhet för fyra, det är trångt men mysigt. Väldigt kul/konstigt med besök från Sverige iallafall! Konstigt för att det känns precis som att jag lever i en annan verklighet här i Gran Canaria; tiden går otroligt fort men det känns som att jag varit här en evighet, man har fått hela sin umgängeskrets utbytt och ingenting fungerar som i Sverige. Fick även ett meddelande om att Johanna har bokat resa hit till jul! Så jag tycker att alla ska inspireras och komma och hälsa på mig, varför acceptera snö och kyla när man kan vara i spanien?
 
| | Kommentera |
Upp