Marcus

 
Started from gc-drägg and now we're here. Fick polaroiden längst ner till höger inramad av Anette i julklapp(<3) och kom fram till att vi har vart tillsammans typ på ett ungefär exakt två år nu. Känns längre? Vi har ju vart med varandra nästan varje dag sen vi träffades för första gången. Vilket förresten är en fantastiskt romantisk historia, vi skakade hand för första gången på en restaurang där vi var för att hålla avsked för en tjej som Marcus för tillfället träffade. Hon åkte hem till sverige, jag började på hennes föredetta jobb, flyttade in i hennes föredetta lägenhet och blev tillsammans med hennes föredetta kärlek. Boom. Nä men, historien om hur vi lärde känna varandra är som sagt inte särskilt romantisk till en början men fyfan vad kär jag blev. Och är såklart, han är inte som någon jag träffat förut och även om det innebar att vi till en början inte alls förstod varandra så kan jag inte tänka mig någon som skulle passa mig bättre.
| | 2 kommentarer |

Grekland

I September åkte jag och Marcus till Kreta på en riktig pensionärssemester, en charterresa med utflykter bokade varje dag.  Det var helt underbart. 

Var t.ex. på jeepsafari upp bland bergen med vinprovning på världens finaste vingård bland annat. 

En annan gång snorklade vi. Här under vattnet låg ett gammalt flygplansvrak från andra världskriget som vi tittade på. Coolt.

Kramades med bläckfiskar.
Drack vin och sprite i eftermiddagssolen.

Drömde om att köra alla vattensskotrar som drog runt ute på havet.


Var fulla och försökte vara med världens sötaste kattungar som bodde på hotellgården. Misslyckades.
Facinerades över hur alla getter rörde sig över bergesväggarna? Hur gör dom?
 
Var i en botanisk trädgård där vi tittade på en massa fina och intressanta växter och åt sedan skörden från växterna i den tillhörande restaurangen.
 
Tog bussen bort från charterhotellen och gick i gränder, tittade på fina hus och mindre fina souvenirer. Beställde alltid iskaffe och blev alltid besviken. Varför kan det inte finnas gott kaffe i andra länder?
 
Marcus fotade mig i min naturliga uppsyn... Vet inte varför jag såg ut såhär jag var jätteglad. 
 
Sista kvällen hängde vi på vår favoritrestaurang, dansade grekisk dans, åt den otroligt goda maten som serverades, drack de otroligt äckliga drinkarna som serverades och tvingade serveringspersonalen att sitta kvar efter stängning och shotta med oss. 
 
Men ja, Umeå är ju också trevligt.
| | Kommentera |

Vinterlista

Vad är det bästa med vintern?
Alltså att alla går in i någon slags kollektiv överlevnadsfas och ba bryr sig mindre; alla släpper på sina hämningar på ett annat sätt än på sommaren, lite som att vi tänker att vi inte har så länge kvar. Vänner på fester är mer taggade och vänner under soffmys är djupare och mer komplexa, som någon slags överlevnadsinstinkt mot vintern. Är det bara jag som känner att det är så här?

Och att man myser mycket, det är också bra med vintern.

 Vad kommer du äta i vinter?
Kan verkligen inte förmå mig att laga mat! Någonsin. Så jag kommer väl fortsätta att äta allt som är gott men inte behöver tillagas. Några favoriter är:
-Hackade grönsaker toppade med massa keso, solroskärnor och örtsalt <3
-Knäckebröd med tomat/någon ost/smör&örtsalt
-Bara ost
-Micrad vego-korv/färs/bit med grönsaker och kanske ketchup

Detta är helt seriöst i princip det enda jag har ätit hemma senaste halvåret…

Vad kommer du dricka i vinter? 
Mängder med vin förhoppningsvis. Dricker mest bara vin och vatten. Mest vatten tåls att tillägga.

Vad gör du om dagarna egentligen? :))

Jobbar/tränar/myser med mina bästisar som bor granne/myser med min kille

 
Vad kommer bli ditt mest använda plagg i vinter?

Om man tänker på vad som kommer att vara på min kropp oftast så blir det väl min favoritbh eller något annat tråkigt men annars kanske svart polotröja. Har tre olika och älskar dom.

Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?
Jobbade julbord på Sävargården. Jag och Marcus åkte till Stockholm en sväng och hälsade på också. Annars gjorde jag väl det gamla vanliga, mös och så.

Vad kommer du lyssna på?

Hoppas på att orka göra nya spellistor på spotify. Just nu lyssnar jag på gamla sönderspelade listor med bra låtar som jag totalförstört. Eller ja, när jag inte lyssnar på Justin Bieber då.

Vad läser du?
Tid av Alex och Sigge. Ler över den otroligt höga igenkänningsfaktorn i deras beskrivningar och tycker att den är så fint skriven bara. Ingen bladvändare riktigt men så mysig! Har inte kommit mer än hälften i och för sig så kanske inte ska uttala mig så mycket.

Vad tittar du på?
Årets julkalender, Sunes jul, Bron, Solsidan. Min nya finnkoloni på överläppen som börjar likna en mustash…

Vad var bäst med hösten?
Greklandsreeeeeesan!!!!!!!!!! Åh alltså semester hörrni! Finns det något bättre? Vad livet hade vart fint om det alltid bara handlade om vin, mat, sol och upptäcktsfärd.

 

Vad har du för vinterplaner?
Inte många. Jag och Marcus är sugna på skidsemester men annars kommer nog vintern bli ganska händelselös. Förutom alla fantastiska fester och mys med människor som släpper lös! 

| | Kommentera |
Upp