Framme!

Efter en sjukt slitig flygresa landade vi äntligen på ön, svettades som djur men hittade Ronja och Charlie direkt och tog oss in i lägenheten där vi bor. 

Såhär ser det ut här hemma hos oss. Vi har ett(relativt stort ändå) badrum, en liten kokvrå, ett litet utrymme utanför bilden med typ ett bord(fast det är gjort för pysslingar) och de två sängarna ovan. Jag och Josefin turas om att sova på en provisorisk lösning till säng lite utanför bilden som Ronja och Charlie mekat ihop av soffkuddar med lakan på och dom två delar på en av dom där. Med andra ord är det väldigt trångt så vi ska försöka byta upp oss så snart vi kan.

Vår stora balkong är räddningen och såhär ser det ut om man tittar ut över räcket. Ibland får man palmblad i huvudet om man är morgontrött eller full och inte ser sig för och det bor en fågel där som skriker på oss ibland. 
 
Igår var vi arbetslösa och storhandlade vilket var en blandning av frustration över att ingenting finns och skrattande åt spanjorernas roliga förpackningar och varor. Saknar sveriges utbud av frukt och i allmänhet saker som inte är i konserver.

Så var vi och badade också såklart för annars är det omöjligt att sluta svettas. Det här är vår hotellpool som är rätt sweet + det är tyst och folktomt där nere om man vill ta det lugnt. 
 
Sen gick vi och käkade med Ronja och Charlies jobb, vågar dock ej fota folk än då jag inte vill vara creepy tjejen ingen känner men som tar bilder på alla. Här är mina kompisar iallafall.

Har lagt till fisk och skaldjur till min vegetariska kost eftersom dom inte vet vad vegkost är här. Man får kolhydrater+lite grönsaker om man ska äta på restaurang. 

Efter lite sangria och förfest på balkongen gick vi och mötte upp dom andra på en Kareokebar och sen kikade vi in på någon efterfestklubb där alla var utklädda till poliser/sjuksköterskor/brandmän och såg ut som att dom skulle starta någon slags masstrippuppvisning men det hände aldrig. Vi fick gratis drinkar och sen gick vi hem(fast klockan var fem ändå så vi drog inte hem tidigt direkt, klockan åtta stänger sista ställena här vilket är väldigt förvirrande för krogen-stänger-två svenskar).
 
Nu ska jag söka reda på Josefin så jag får bada, längtar inte hem direkt.
| |
Upp