Två dar kvar

Idag har jag hämtat ut mitt pass, köpt en flygbok och lite nödvändigheter som solkräm och solglasögon! Så himla bra känsla att köpa sommarsaker när man för tillfället går och drar i jackan för att kalla höstvindar inte ska krypa in i gliporna och tänka att snart är det slut på det!

Sen har jag firat min storebror som fyller tjugotre idag! Åt rågod mat på Invito och myste på, insåg att jag mest troligt kommer att fira min födelsedag innan jag kommer hem och det känns ju lite knepigt. 

Sen fick jag träffa lite vänner och fika(även fast jag precis ätit efterrätt med familjen, fördelen med att hoppa mellan olika sällskap). Rasmus hjälpte mig att återuppväcka min skolspanska inför resan och Josefin(som åker två dagar efter mig) berättade att hon hade packat färdigt så nu har jag världens packningsstress. Nu är det massor av avsked som gäller, var sista gången på gymmet idag och blev alldeles för emotionell för att det ska anses som normalt. Känns sorgligt att packa ur lägenheten med och den har jag inte ens gillat särskilt mycket när jag faktiskt har bott där. So many memories och grejer men nu ska jag skapa nya, bättre minnen! 
 
 
 
| |
#1 - - Anette Edlund:

Åh, John Green! Hoppas du tycker den är lika bra som jag tycker!

Svar: Jaaa det hoppas jag med! Har hört mycket gott om den boken
Ida

Upp