Semester

I slutet av Juli kom min familj på besök! Vi tittade lite på Trondheim, åt(!) massor av god mat och konstaterade att vi hade det  mysigt och att vi hade saknat varandra. Så som en semester med long lost familjemedlemmar ska se ut ungefär.

Vi promenerade runt lite i Trondheims version av gamla stan och *aaw*ade oss över mina små föräldrar som är ganska söta ibland.


Om jag inte poängterat det tidigare så kan jag hälsa er att min far är en underbar man. Precis som min underbara mor och bror såklart men titta vad söt han är!

Vi med såklart.

Mina favvokillar!

Utöver allt matätande åkte vi ut till Munkholmen en dag och spelade kubb, åt lunch på en filt och badade. Mitt och Marcus första och förmodligen enda dopp i nordiskt vatten för i år, vilket är LITE dåligt gjort av oss kan tyckas men snart åker vi till Thailand och då ska jag bada var dag i turkost vatten och ligga på vita stränder. mmmmmm...

Sen åkte dom hem, jag och Marcus klev upp tidigt och vinkade flygbussen hejdå för att sedan sätta oss i morgonsolen och äta bullar till frukost. Fångade dagen nå så otroligt mycket dvs. 
 
| |
Upp